Echt een moment voor jezelf bij Beautysalon Yarona

15 mei 2019

Soms heb je van die momenten, dat je voelt dat je iets voor jezelf wil doen. Een beauty behandeling bij Renate van Tuijl van Beautysalon Yarona kan dan precies zijn wat je nodig hebt.

Renate zit sinds april gevestigd met haar beautysalon in Van der Valk Vitaal Amersfoort, een omgeving waar allerlei medische, paramedische en andere specialismen binnen vitaliteit gevestigd zijn. Zodra je bij Renate binnenkomt in de salon; ruik, zie en ervaar je een sereniteit, zoals je die gewend bent in een beauty salon. Renate begeleidt je professioneel en na een korte intake mag je dan heerlijk plaatsnemen in een van de behandelbedden.

75 minuten lang tot rust komen

En dan is het tijd om 75 minuten lang tot rust te komen. Iets wat we in de drukke wereld van nu nog weleens vergeten. Terwijl het nemen van voldoende herstelmomenten, rust en ontspanning, juist fundamenteel is om je vitaal te blijven voelen en even te ontladen. Bij Renate kan dat.

Geurbehandeling

De Beauty of Emotions behandeling is dan ook een aanrader. Een behandeling gebaseerd op de Chinese geneeskunde. In deze behandeling worden vier geuren aan je voorgesteld. De geur waar jouw intuïtie naar uit gaat, is de geur die gedurende de behandeling wordt gebruikt. Je kiest de geur juist vanuit je gevoel, nog voordat je weet wat deze geur betekent. Hierna vertelt Renate over de geur en dat het samenhangt aan een emotie, een seizoen en een organenpaar. De behandeling richt zich vervolgens op het herstellen van een eventuele disbalans in een van bovengenoemde en omvat het hele lichaam.

En dan begint de behandeling, van een voetenbad met magnesium, een scrub en drukpunt massage tot een volwaardige gezichtsbehandeling van maskers, lotions, scrubs, serums en cremes. Alle producten die Renate gebruikt zijn natuurlijk en plantaardig. En in de Beauty of Emotions behandeling zijn de producten gericht op het herstel van het energetisch evenwicht.

Renate weet veel en zit al 20 jaar in het vak. Als ze klaar is met het gezicht, geeft Renate een lymfedrainage behandeling om afvalstoffen sneller af te laten voeren. Alles met 1 doel; je lekker in je vel te laten voelen. Het resultaat? Een verbeterde huid en een ontspannen en uitgeruste geest.

Renate werkt persoonlijk, is vakbekwaam en professioneel. Ze kan je van alles uitleggen over de producten, diverse behandelingen en haar professie. Naast ontspanningsbehandelingen, kan je bij Beautysalon Yarona terecht voor huidverbeteringsbehandelingen, fruitzuurbehandelingen, bindweefselmassage, duobehandelingen, gellak en permanente makeup.

Van der Valk Vitaal Amersfoort

Beautysalon Yarona is gevestigd in Van der Valk Vitaal in Amersfoort. Een nieuwe vestiging in het nieuwe gebouw van Van der Valk Hotel Amersfoort A1. Hier lees je meer over de beautysalon en het aanbod van Renate.